Skriv ut

Vitafloor

 

VITAFLOOR ®

Träning med Helkroppsvibration

Vitafloor är världsledande och den ursprungliga uppfinnaren av vibrationsgolv. Golven erbjuder ett mångsidigt träningsredskap som ger otaliga terapeutiska fördelar till hästar.Vitafloors oöverträffade golv är både säkra och lätta att använda. Vitafloor är den enda vibrationsutrustningen i världen som är utformad speciellt för hästar och bygger på de välkända principerna i träning med helkroppsvibration, samma träning som används av astronauter för att stimulera muskeltillväxt och för att öka bentäthet. Vitafloor har bevisats vara en mycket effektiv form av terapi för hästar och är erkänd av både kända ryttare och veterinärer världen över.

 

 

 

Varför Vitafloor?

Otaliga ryttare litar på Vitafloor för att förebygga skador, förbättra återhämtning och se till att deras mest värdefulla hästar kan prestera på absoluta toppnivå. Detta är för att Vitafloor uppfann vibrationstekniken för hästar och genom att studera, efterforska och verifiera dess effektivitet har man också kunnat förfina den ytterligare. Det är Vitafloor som erhåller lösningen till bevisad teknologi som dessutom får stöd av veterinärer över hela världen.

Genom gediget hantverk och ett noggrant öga för detaljer kan vi i våra europeiska anläggningar (Holland) producera produkter av absoluta högsta kvalitet. Vitafloor ger utan tvekan den bästa hästanpassade vibrationsterapin i världen.

 

Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) har under 2003 gjort omfattande forskning på Vitafloor, detta inkluderade studier i vad som händer med friska hästar som behandlas med Vitafloors helkroppsvibrationsbehandlingar. Studien bestod främst av termografimätningar före och efter behandling, blodprov, mätning av kroppstemperatur (rektalt), hjärtfrekvens, klinisk besiktning och noga observation efter fysiska reaktioner.

Man mätte också temperaturen i frambenen där man kunde se en minskning i temperatur i både hovväggen och kotleden efter hästarna har behandlats. Framförallt har inga negativa effekter kunnat hittas efter behandling med Vitafloors vibrerande golv och utöver detta så verkade det som hästarna verkligen uppskattade deras tid på golvet!


Vitafloor VMC.

Vitafloor är mest kända för sina platsbyggda vibrerande golvenheter som återfinns i otaliga veterinärkliniker och rehabcenters runt om i världen, dock börjar nu de fristående modellerna växa alltmer i popularitet. Dessa används mycket utav tränare, ryttare och kuskar då de är mycket prisvärda och fortfarande ger den förfinade vertikala vibrationstekniken som är unik hos Vitafloor. De fortsätter än idag att erbjuda veterinärstödda vibrationstekniken som Vitafloor uppfann för snart 20 år sedan.

Vitafloors VMC modell är den minsta enheten hittills. Modellen ger samma fantastiska vibrationsteknik men i mindre format, både ekonomiskt och platsmässigt. VMC plattan är 90 x 200 cm, utrustad med kontakt för standard svenskt eluttag, vattentät kontrollpanel och justerbara fötter. Allt Du behöver är en jämn yta att ställa golvet på och ett eluttag så är Du i gång.

Pris Offert.

 

IMGP8825-1936-x-1296-1 33-5-06-00230

 

 

 

 

 

 

Träning med Helkroppsvibration

Vitafloor är världsledande och den ursprungliga uppfinnaren av vibrationsgolv. Golven erbjuder ett mångsidigt träningsredskap som ger otaliga terapeutiska fördelar till hästar. Vitafloors oöverträffade golv är både säkra och lätta att använda. Vitafloor är den enda vibrationsutrustningen i världen som är utformad speciellt för hästar och bygger på de välkända principerna i träning med helkroppsvibration, samma träning som används av astronauter för att stimulera muskeltillväxt och för att öka bentäthet. Vitafloor har bevisats vara en mycket effektiv form av terapi för hästar och är erkänd av både kända ryttare och veterinärer världen över.

Kontakt

Robert de Rover Trading Company
Hönsholma 126
284 91 Perstorp
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mob: +46 (0) 730 890 459